Siirry suoraan sisältöön

Asiakasreferenssi: Kemin Energia ja Vesi Oy kaukolämpö

Laatuhitsaus ja Asennus on tehnyt Kemin Energia ja Vesi Oy:lle  kaukolämpöputkien hitsaus-, asennus- ja eristystöitä nyt noin vuoden ajan. Työnkuvaan on kuulunut kaukolämpöputkien hitsaus-, eristys- ja asennustöitä, ja työn jälki on ollut Mika Tikkasen, Kemin Energia ja Vesi Oy:n kaukolämpöverkon työnjohtajan mukaan kaikin puolin siistiä ja asiallista, joten yhteistyötä on päädytty myös jatkamaan.

Laadukasta ja omatoimista työtä

Kemin Energia ja Vesi Oy:lle ei päädytty urakoimaan sattumalta, vaan yhteistyö oli Laatuhitsauksen sinnikkään markkinoinnin ja sitoutumisen tulos:

“Kysyivät omatoimisesti, millä edellytyksillä ja miten pääsevät töihin,”

Kaukolämpöputkien hitsaus- asennus- ja eristystöihin vaaditaan aina kaukolämpöputkien liitostyön valvonta- ja asennuskoulutukset urakoitsijan asennus- ja eristystyöntekijöiltä, joten Laatuhitsauksella hankittiin vaadittavat taidot ja koulutukset, ja ryhdyttiin töihin. Kesällä 2021 aloitettu kaukolämpölinjan uusiminen eli saneeraustyö hoitui Laatuhitsaukselta ajallaan ja laadukkaasti, ja sen jälkeen yhteistyö Kemin Energia ja Vesi Oy:n  kanssa on jatkunut vuosisuunnitelman mukaisesti.

Joustava palvelu ratkaisi

Tikkasen mukaan yhteistyön jatkumiselle ratkaisevaa oli ammattimainen työn jälki, mutta myös joustavuus:

“Sovitut asiat ovat hoituneet kuten pitääkin.”

“Joskus meidän aikataulut voivat olla tiukkoja, tai suunnitelmat muuttua merkittävästikin työn lähtötilanteesta. Laatuhitsauksen pojat ovat sen verran ketteriä ja joustavia, että pääsevät niissäkin tilanteissa paikalle.”

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Harry Petäjäjärvi
040 414 1691
petajajarviharry@gmail.com

Matti Kemell
040 574 6676
mattikemell@gmail.com

Laatuhitsaus ja Asennus Oy
Teollisuustie 2A
94450 Keminmaa

Y-tunnus: 0862465-1

Verkkolaskutusosoite:
OpusCapita Solutions Oy
003708624651

Ota yhteyttä